.
Kontakt Hasserisgaard Centret ... Klik her

Det Alternative Hus

;

Det Alternative Hus

  • Akupunktur
  • Kranio-Sakral Terapi
  • Healingsmassage
  • Familieterapi

Genskab dit helbred

Det Alternative Hus rummer mange forskellige behandlingsformer, så der er en god chance for at du finder det, du leder efter her. Vi arbejder sammen om vores klienter, så vi sikrer, at du får lige præcis den behandling, du har brug for. Klinikken tilbyder behandling med akupunktur, massage, kranio-sakral terapi, zoneterapi og healing. Se yderligere beskrivelser nedenfor.

Behandlinger:

AKUPUNKTUR

Akupunktur er sandsynligvis verdens ældste kendte behandlingsform, idet man kan datere akupunkturens oprindelse ca. 5000 år tilbage i tiden. Den kinesiske akupunktur (TCM) er stadig den mest udbredte akupunkturform – globalt set, men de seneste 10-15 år er der kommet mange såkaldte mikroakupunktur- systemer, som både er langt mere effektive og hurtigtvirkende end den klassiske kinesiske akupunktur.

Verdens Sundheds Organisationen under FN (WHO) har udarbejdet en liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunkter. De kan ses her

Er du medlem af sygesikringen “Danmark” kan du få tilskud til akupunkturbehandling. Desuden er der en række af forsikringsselskaber, som dækker akupunkturbehandlinger gennem sundhedsforsikringer.

MASSAGE

Her er der mulighed for flere former for massage:
knogle-, afspændings-, bindevævs-, healings- og dybdemassage.

Massage er utrolig godt, hvis man har problemer i bevægeapparatet. Massage løsner og fjerner spændinger og kan også lindre kroniske smerter i ryg, lænd, ben og arme.

Sidst men ikke mindst, får man en følelse af velvære, både fysisk og psykisk.

Så ønsker du en dejlig afspændt krop – gælder det bare om at møde op.

KRANIO-SAKRAL TERAPI

Kranio-sakral terapi er en meget nænsom og blid massageteknik.

Den løsner spændinger i membraner, bindevæv og muskler samt retter skævheder, som belaster centralnervesystemet, der går fra kraniet til korsbenet(sacrum) deraf navnet.

Den blide behandling er afgørende for, at kroppen kan tage imod og går derfor dybt ind og påvirker hele kroppen, så den kan regenerere sig selv, og derved fjernes årsagen til problemet.

Terapien opleves altid meget behagelig af klienten.

ZONETERAPI

Det er en behandlingsform, hvor man via trykbehandling på fødderne, kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen.

I utallige forsøg både i Danmark og i udlandet, har zoneterapien virkelig vist sin positive effekt ved mange forskellige legemsmæssige problemer:

Bihulebetændelse, kolik, forstoppelse, nældefeber, mellemørebetændelse, menstruationsforstyrrelser og smerter i bevægeapparatet, er bare nogle af de ting, som zoneterapien kan hjælpe imod.

HEALING

En teknik hvor man arbejder med kroppens energier, der kan få krop og sind i god balance. Der sker også en udrensning, som kan fjerne diverse gener i kroppen.

Så har du nogle gener, mangler energi eller føler dig stresset, er denne behandlingsform måske en mulighed for dig.

Du vil opleve en dyb afspænding, der giver overskud, overblik, indre ro og fornyet energi.

Healing er rigtig god mod stress, hvor healing kombineres med meget langsom massage.

Det Alternative Hus
Skelagervej 375 B
9000 Aalborg

Kontakt Karina Faurholt:
Tlf.: 20 97 97 83
E-mail: karina@faurholtfamilieterapi.dk
www.faurholtfamilieterapi.dk

Kontakt Michael Norre:
Tlf.: 28 89 84 29
E-mail: michaelnorre@hotmail.com

www.michaelnorre.dk

Kontakt Heidi Lykholt:
Tlf.: 20 66 00 05
E-mail: kst@heidilykholdt.dk
www.heidilykholt.dk

Synligt og centralt

Her finder du os