.
Kontakt Hasserisgaard Centret ... Klik her

Krop & Terapi

;

Krop & Terapi

  • Akupunktur
  • Tankefeltterapi
  • Posturologi
  • Massage
  • Healing

Genskab dit helbred

Hos Krop & Terapi arbejder vi efter den holistiske metode, hvilket betyder, at vi betragter det hele menneske – både den fysiske og mentale del, for at afdække årsagen til det problem klienten har. Krop & Terapi tilbyder en række af forskellige behandlinger, hvilket giver mulighed for, at finde den helt rigtige behandling til den enkelte klient. Ofte kombineres forskellige metoder, for at opnå det mest optimale resultat. Krop & Terapi er grundlagt i 2002.

Behandlinger:

Akupunktur

Akupunktur er sandsynligvis verdens ældste kendte behandlingsform, idet man kan datere akupunkturens oprindelse ca. 5000 år tilbage i tiden. Den klasiske kinesiske akupunktur (TCM) er stadig den mest udbredte akupunkturform globalt set, men det seneste 10-15 år er der kommet mange såkaldte mikroakupunktur-systemer, som både er langt mere effektive og hurtigtvirkende end den klassiske akupunktur. Hos Krop & Terapi anvender vi op til 15 forskellige akupunktur metoder inkl. TCM, hvilket giver særdeles gode muligheder for en optimal behandling.

Er du medlem af sygesikringen ”Danmark” kan du få tilskud til akupunktur Behandling. Desuden er der en række af forsikringsselskaber, som dækker akupunkturbehandlinger –
både privattegnede og arbejdsgiver betalte.

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en forholdsvis ny terapeutisk teknik, der både hurtigt og effektivt kan medvirke til at slippe en række af negative følelser og psykiske lidelser som angst, stress, depression, sorg, PTSD, mindreværd, misbrugsproblemer, OCD og meget mere. De fleste vil opleve en positiv forandring allerede efter første behandling, og hos Krop & Terapi skal du selv lære teknikken, så du bliver i stand til at hjælpe dig selv, når eller hvis der er behov for det. Dette betyder, at der oftest ikke kræves mere end 3 behandlinger – alt efter hvor komplekst problemet er.

Posturologi

Posturologi er læren om kroppens holdning og balance. Mange smerteproblemer har udgangspunkt i forskellige skævheder i kroppen. I posturologien har man fokus på fødderne, øjnene og kæbe/bidfunktionen, og ved hjælp af en posturologisk undersøgelse kan man afdække, om der er tale om skævheder, og i givet fald hvilken behandling der kræves, for at genoprette disse. Man skelner imellem mekaniske skævheder (f.eks forkert fodstilling eller skævt bid) og neurologisk betingede skævheder, hvor hjernen får et forkert signal fra f.eks fødderne.

Massage

Massage er godt til alle former for problemer i bevægeapparatet. Dybdemassage løsner spændinger, fjerner affaldsstoffer og tillader, at nyt blod og næring igen kan strømme til musklerne. Musklerne kan herefter igen fungere, og man oplever en følelse af velvære i kroppen.

Afspændingsmassage er utroligt afslappende og behageligt, men er en mere overfladisk form for massage, som dermed ikke fjerner de mere dybtliggende spændinger. I kombination med healing kan man desuden opnå en dyb følelsesmæssig forløsning.

Healing

Healing er en meget blid behandlingsform, hvor man arbejder med kroppens energier, for derigennem at opnå balance både fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt. Hvis du føler dig udbrændt, stresset, har kroniske smerter eller på anden måde er ude af balance, så er denne behandlingsform måske noget for dig.

Du vil opleve en dyb afspænding, der giver overskud, overblik, indre ro og fornyet energi.

Heidi Lykholt
Heidilykholt.dk

Driver egen klinik i Krop & Terapis´lokaler.
• Kranio-sacral terapi
• Doula
• Lifewave

Heidilykholt.dk hjælper folk med alle slags problemer fra ryg- og nakkelidelser, kæbe problematikker og hovedpine til stress og angst. Jeg behandler alle aldre, og har mange baby´er i klinikken. Jeg behandler primært med kranio-sacral terapi, men bruger også zoneterapi, reiki healing, tankefeltterapi og lifewave plastre i mine behandlinger. Derudover er jeg også Doula, og hjælper gravide og fødende kvinder med at få en god oplevelse.

Heidilykholt.dk
Skelagervej 375 B
9000 Aalborg

Tlf.: 20 66 00 05
kst@heidilykholt.dk

Krop & Terapi
v/Michael Juncher
Skelagervej 375 B
9000 Aalborg

Tlf.: 30 23 40 58
www.kropogterapi.dk

Synligt og centralt

Her finder du os