.
Kontakt Hasserisgaard Centret ... Klik her

IDÉ HOUSE OF BRANDS

;
IDE_house_of_brand

IDÉ HOUSE OF BRANDS

IDÉ HOUSE OF BRANDS leverer firmagaver, firmabeklædning og reklameartikler og har gjort det siden 2003. Vi forhandler alle kendte mærker og har egne agenturer og eksklusivrettigheder. Vi har løftet opgaver for virksomheder med 35.000 medarbejdere.

Firmagaver:

Her finder du alt i firmagaver, julegaver, kundegaver, jubilæumsgaver og receptionsgaver. Brug kategorierne herunder til at komme rundt i det store sortiment af designerprodukter fra tidens populæreste mærker. Se også de nye spændende gaveideer fra alle de nye designere vi samarbejder med.

Alt i firmagaver til personale, kunder og medarbejdere
Køb firmagaver fra en af landets største og mest pålidelige gaveleverandører. Vi har firmagaver fra alle de kendte mærker, George Jensen, Fiskars, Hay, Hugo Boss, Kähler, Kitchen Aid, Menu, Rosendahl, Stelton, Weber og mange andre. Vi har et stort netværk af leverandører. En firmagave fra b conzept vækker altid smil hos modtageren, og som giver, kan du trygt overlade processen fra ordrebehandling til levering til os.

Find den helt rigtige firmagave
Hos IDÉ House Of Brands hjælper vi dig med at finde den perfekte firmagave. Vi har mange års erfaring med at finde receptionsgaver, julegaver, jubilæumsgaver, personalegaver og gaver til højtider for eksempel påske med specialøl, vin, og chokolader i alle afskygninger. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Vi har et stort
net af leverandører.

Firmagaver giver glade medarbejdere
Intet vækker større smil end firmagaver til medarbejderne. Firmagaver til ansatte er med til at påskønne den store indsats i løbet af året.
De gives også til forretningsforbindelser som en værdsættelse af samarbejdet.

Mange års erfaring med firmagaver
Siden 2003 har vi leveret tusindvis af firmagaver til ind- og udland. Konstant er vi på jagt efter nye og spændende gaveidéer, og på grund af et tæt samarbejde med vores mange leverandører, har vi eksklusivrettigheder på mange produkter. Derfor kan vi ofte tilbyde gaver, som ikke forhandles af andre end os. Vi er også med på de store messer i udlandet for at hente ny inspiration og lave nye aftaler. Det er et marked, der aldrig står stille. Især på de elektroniske gaver sker der meget, og der kommer hele tiden nye og sjove ting på markedet.
IDÉ House Of Brands har dem.

Firmagaver i gaveæsker
Hos IDÉ House Of Brands kan vi levere dine firmagaver i gaveæsker. En gaveæske tilføjer din firmagave noget eksklusivt. Vi har dem i alle former og kvaliteter. Få navn og logo påført gaveæsken. Så bliver du husket.

Kundetilpasset webshop med firmagaver
IDÉ House Of Brands laver firma gaveshops. Her kan medarbejderne logge sig ind og vælge den firmagave, de ønsker sig. Udvalg og budget bestemmer du. Medarbejderne får tildelt et unikt brugernavn og password, og afgiver selv ordren. Dermed sparer du tid på at samle ønsker op og købe ind. Vores system er meget driftssikkert og håndterer uden problemer flere tusinde medarbejdere. Vi er kendte for vores logistik og garanterer levering til tiden. IDÉ House Of Brands er leverandør af kunde-tilpassede totalløsninger, og kan også lave en B2B webshop til din virksomhed. Spar tid. Kontakt os.

Gaveidéer til ham
Hvad giver man til manden, der har alt? b conzept har masser af gaveideer. Vi kan foreslå det altid populære Weber grilltilbehør, elektroniske enheder, sportstøj til den aktive eller hvad med gavepakker? Find den helt rigtige gave til ham i samarbejde med
vores idérige konsulenter.

Gaveidéer til hende
-Hun er svær at finde noget til. Har du stillet dig selv dette spørgsmål, vil det være én idé at kontakte IDÉ House Of Brands konsulenter. Vi har alt i smukke designer ting til hjemmet, lækre hudplejeserier, godt til ganen, rejsen og så videre. Gaveideér til hende, så er det IDÉ House Of Brands.

Reklameartikler:

Reklameartikler og gimmicks
Reklameartikler og gimmicks er et oplagt valg, når du skal promovere virksomheden. Vi kan trykke dit logo og reklamebudskab på et utal af produkter for eksempel kuglepenne, balloner, badebolde, nøgleringe, slik, USB-stik, paraplyer, muleposer og så videre. Vi trykker også logo på spil, køletasker, USB-stik, powerbanks, regntøj, lommelygter, vognpantsmønt med karabinhage og ting til personlige pleje såsom solcreme, læbepomader, håndcreme med mere. Promotion er reklame og aktiviteter, som har til formål at fremme salg og budskaber.

Vi er eksperter på reklameartikler:
Reklameartikler med logo synliggør virksomheden. Nogle ting har en begrænset levetid, mens andre – eksempelvis kuglepenne, bruges igen og igen. Dermed påvirker det brugeren på den lange bane. På webshoppen er det umuligt at vise alle produkter. Der er tusindvis af muligheder og der kommer hele tiden nye til. Måske har du endda selv en ny idé, men mangler nogen til at føre den ud i livet. Giv os et kald. Tal med en af vores konsulenter og få sparring på udvikling og strategi.

Innovative giveaways får budskabet ud at arbejde
Giveaways er en stor del af markedsføringen og er et vigtigt element, når du vil at fremme salget. Giveaways er en fællesbetegnelse for produkter, der anvendes i forbindelse med kampagner, events og lignende, hvor man ønsker at sætte fokus på alt fra en idé til et fysisk produkt. Giveaways benævnes også som strøartikler med logo og budskab, som er så lav i pris, at man kan give dem væk som reklamegaver. Brug giveaways på messer, stranden og andre steder, hvor du ønsker at skabe stor opmærksomhed.

En verden af promotion produkter
IDÉ House Of Brands tilbyder reklameartikler i form af drikkeflasker med tryk, fitnessure, giveaways, Bluetooth højttalere, spil, spillekort, solbriller, muleposer, badebolde kontorartikler, kuglepenne, blyanter, krus, termokrus, lanyards og nøglesnore, logoslik, logovand, lommelygter, musemåtter, paraplyer, powerbanks, blokke, tuscher, overstregnings-tuscher, sportstasker, tasker, messetasker, computertasker, køletasker, memory sticks, slapwraps, gadgets og meget mere. Find promotion produkter hos IDÉ House Of Brands.

Merchandise kit eller messekit – vi hjælper dig i mål
Vi løser opgaver med udvikling af reklame- og promotionpakker til navneskift, jubilæer, sammenlægninger, opkøb, relanceringer, konferencer, logoskift, koncerter, events eller andre særlige begivenheder, eller hvis bare jeres nuværende merchandise kit eller messe kit skal have et løft. Vi finder inspiration på verdens største messer, hvor innovative udstillere fra hele verden, præsenterer promotion- og reklameartikler, der vækker opsigt. Derfor kan vi altid komme op med spændende løsninger på diverse kits, der er relevante for jeres værdier og målgruppe, og som styrker markedsføringen og virksomhedens udtryk. Vores konsulenter har mange års erfaring og stor føling med, hvad der rør sig eller er oppe i tiden. Vi har egen grafisk afdeling, der opsætter demoer, sikrer korrekt gengivelse af farver og overholder retningslinjer for logo og placering. Derfor kan vi hjælpe hele vejen rundt, 360 grader, fra idé til færdigt produkt.

Firmabeklædning:

Profiltøj – alt i profiltøj fra kvalitetsmærker
Vi er specialister i profiltøj og har alt indenfor business wear, casual beklædning og sportstøj. Om det drejer sig om profilbeklædning til dagligdags brug eller til eventen, hjælper vi dig med alt fra udvælgelse af de helt rigtige kvaliteter, til tryk- eller broderiproces og levering. Vi er med hele vejen rundt. Det er det vi forstår som Full Concept Supplier.
b conzept tilbyder blazers, smarte bukser og nederdele, skjorter med broderi, t-shirts med tryk, polotrøjer med firmalogo, messetøj, almindeligt arbejdstøj og sportstøj til den næste firmaevent.

Firmabeklædning med broderi
Siden 2003 har vi været leverandør af firmabeklædning med broderi. Profiltøj med broderi har ofte et eksklusivt udtryk. Det er dog ikke alle metervarer, der er egnet til det, da stoffet kan krympe sig sammen.
IDÉ House Of Brands arbejder sammen med landets førende leverandører af firmabeklædning og har stor know how om hvad der er bedste til broderi eller tryk. Med broderi på firmabeklædning, bliver med-arbejderne omvandrende reklamesøjler og dermed en del af markedsføringen.

Profiltøj med firmalogo
Vi er leverandør af profiltøj med firmalogo. Tryk på t-shirts, tryk på sweaters, tryk på poloshirts og tryk på jakker – alt sammen i den bedste kvalitet. Profiltøj med tryk skaber en rigtig god synlighed og giver virksomheden en skarp profil. Samtidig er det med til at skabe korpsånd og sammenhold blandt medarbejderne.

Profiltøj til damer og herrer
Vi har et stort udvalg af profiltøj til herrer og damer, lige fra de klassiske business skjorter, blazers, bukser og nederdele, til den mere afslappede stil. Når du leder efter firmatøj til damer og herrer, er du velkommen til at kigge forbi b conzepts showrooms og se den nyeste mode. Du finder dem i Silkeborg og København. Kontakt vores konsulenter for aftale.
Se også en del af udvalget på vores webshop.

Profilbeklædning med firmalogo
Profilbeklædning med logo er virksomhedens ansigt ud af til. Profilbeklædning er selvfølgelig mere end blot en t-shirt med tryk. Derfor har vi både caps, fritidstøj, cykeltøj, golftøj, løbetøj og sportstøj til enhver lejlighed. Skal jeres stab ud at repræsentere virksomheden, hjælper vi med at klæde dem pænt på. Vi leverer også årstrøjer til efterskoler og generel skolebeklædning til eleverne. Vi har fokus på profilbeklædning i en god kvalitet og samarbejder både med danske og udenlandske leverandører blandt andet i østen.

Business Wear sender et stærk signal
Med et velsiddende jakkesæt eller en nederdel med en stilfuld blazer eller cardigan, sender medarbejderne et vigtigt signal til omgivelserne. Samtidig giver business wear et stærkt førstehåndsindtryk, som aldrig kan gøres om. Vi assisterer med at finde det helt rigtige design, som passer til virksomhedens profil, og vil du have med broderi eller logo på tryk, klarer vi også dette. Vores mål er, at indkøb af business wear skal være let for jer, og derfor kan vi også levere tøjet pakket i poser med medarbejderens navn på. Det gør udleveringen nem og problemfrit.

IDÉ HOUSE OF BRANDS
Skelagervej 379 D
9000 Aalborg
Tlf.:  75 75 25 75

Synligt og centralt

Her finder du os