.
Kontakt Hasserisgaard Centret ... Klik her

Pilates Aalborg

;

Pilates Aalborg

Hos Pilates Aalborg ser vi krop og sind som to sider af samme sag. Vi arbejder ud fra vores viden om kroppen og supplerer med vores store erfaring i at være tæt på mennesker. Vi lader os inspirere af mange forskellige bevægelseseksperter verden over, men vi har altid en solid fod plantet i naturvidenskaben.

I 2007 dannede vi makkerpar. Bodil kom fra fysioterapiverdenen, Ulla kom fra fitnessverdenen. Hos Bodil finder du professionel rådgivning indenfor fysioterapi og specielt træning af ryg og nakke, og hos Ulla finder du ekspertise indenfor optimal og funktionel træning af hele kroppen.

Begge fornemmede, at der manglede noget: En slags “missing link” – en træningsform, hvor kvaliteten af kroppens bevægelse kommer i fokus. Til at forme den geniale bevægelsestræning, udnyttede vi hver vores faglige indgangsvinkel og kompetencer og har derfor skabt den optimale Pilates og Yoga undervisning.

Vi har desuden ansat 10 meget kvalificerede instruktører, som hver især har trænet hos os i en længere periode og som derfor passer rigtig godt ind i vores team.

Vores kerneområder:

  • Din vejrtrækning – fordi den er det vigtigste element i dit liv
  • Holdning – da den er afgørende for, hvordan du har det hver dag
  • Bevægemønster – vi er designet til at bevæge kroppen, noget vi nedprioriterer i den siddende dagligdag
  • Smidighed – uden den kan du ikke indtage en hensigtsmæssig holdning
  • Styrke – vi skal være i stand til at bære vores egen vægt samt gennemføre dagens aktiviteter
  • Fødderne – de er vores fodfæste i livet
  • Rygsøjlen – alle mennesker har ind imellem ondt i ryggen, dette kan være et symptom på f.eks. dårlig holdning, vejrtrækning mv.

Vi ønsker, at du til hver tid skal gøre det bedste du kan gøre under træningen. Drop “din indre sæbeopera”, mærk om en smerte er en god eller en dårlig smerte og lær at forholde dig til den. Således øger du din kropsbevidsthed og styrker forbindelsen mellem krop og sind.

Vi sikrer dig en personlig træning, og vi følger dig gennem hele dit træningsforløb.

Vores mål er at give dig redskaberne til at bringe din krop i balance, hvor vi som grundstamme benytter Pilates og Yoga. Krydret med andre bevægelseskoncepter fra hele verden og vores store viden om krop og sind, kan vi give dig den optimale træning.

Når du træner hos os, vil du snart opleve afkroge af din krop, du ikke anede eksisterede. Du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig. Dit samspil mellem krop og sind optimeres – en afgørende faktor for, hvordan du har det hver eneste dag.

 

Vi ønsker at kende alle, som træner hos os

Når du opretter dig som medlem hos os, giver vi dig mulighed for at informere om eventuelle hensyn, vi skal tage for optimal udnyttelse af din træning.

Vi tilgodeser alle i træningssalen og har en solid professionel træningsbaggrund både teoretisk og praktisk. Vi har således stor mulighed for at guide og korrigere dig til et optimalt bevægemønster.

Find din prøvetime her…

Pilates Aalborg
Skelagervej 375 A-E
9000 Aalborg

Tlf.: 70 25 25 55
E-mail: info@pilates-aalborg.dk
www.pilates-aalborg.dk

Synligt og centralt

Her finder du os