.
Kontakt Hasserisgaard Centret ... Klik her

Om Hasserisgaard Centret

;

Hasserisgaard centret

Vil du vide mere?

Erhvervs- og Sundhedscenteret Hasserisgaard – I daglig tale Hasserisgaard Center, er beliggende meget synligt og centralt tæt på én af hovedfærdselsårerne til Aalborg, Hobrovej og i attraktivt, bynært erhvervsområde kun ca. 3 km. fra Aalborg Centrum.

Derudover ligger ejendommen tæt på motorvej, som giver nemme tilkørselsforhold.

I nærområdet omkring Hasserisgaard Center forefindes flere store domicilejendomme for nordjyske virksomheder, herunder NEAS , PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Spar Nord m.fl., ligesom der ligeledes forefindes forskellige typer af lager- og produktionsvirksomheder.

Udenomsarealet er udlagt som større plæneareal med flisebelagt sti. Der forefindes et stort antal gratis parkeringspladser ved ejendommen.

Hasserisgaard Center er opført i 1987 og er blevet gennemgribende moderniseret i 2007 og fremstår herefter meget præsentabel. Ejendommen er opdelt på to plan – stue og 1. sal. Ejendommen er primært indrettet med et modulsystem med let vægge, og kan således nemt indrettes efter kommende lejers behov. Ejendommen fremtræder lys og indbydende med lyse vægge og lofter.

I ejendommen forefindes bl.a. følgende lejere: Navtilus, Unique Consult, Pilates Aalborg m.fl.

agsdix-null

GRATIS PARKERING

I Hasserisgaard Center er parkering gratis

KONTAKT OS

Klik her for at kontakte os

VIRKSOMHEDSOVERSIGT

Klik her for Hasserisgaard Centrets virksomheder

OM CENTRET

Klik her for at læse mere om centret

Synligt og centralt

Her finder du os