.
Kontakt Hasserisgaard Centret ... Klik her

TransSoft A/S

;

TransSoft A/S

TransSoft har i over 20 år fokuseret på udvikling og implementering af software til transportbranchen. Vi servicerer over 150 vognmands- og speditionsvirksomheder i hele Danmark, og er en af landets førende leverandører af software til mindre og mellemstore transportvirksomheder.

TransSoft tilbyder ud over vore fleksible og brugervenlige transportløsninger også rådgivning og assistance fra vore konsulenter med stor erfaring inden for transport, programmering, regnskab og infrastruktur. Vi er totalleverandører af IT løsninger for mange af vore kunder.

Vi har konsulenter ansat, med mange års erfaring indenfor såvel IT-branchen og transport- og logistikbranchen. Vi forstår derfor vore kunders daglige udfordringer, som gør os i stand til at reagere efter deres krav til holdbare løsninger.

Vore kunder vælger os, fordi vi har fokus på at skabe merværdi for dem.

Overvejer I at opgradere til de nyeste produkter fra Microsoft eller kræver I en erfaren, certificeret og fleksibel IT-leverandør, der også svarer udenfor normal åbningstid? Hvis svaret er ja, så kan du herunder læse om, hvordan TransSoft kan hjælpe jer videre. Vi kan nemt udvide/vedligeholde jeres IT-installation, så I kan fokusere på det, I er gode til. Vi kender værdien af et godt struktureret projektsamarbejde. Vi lytter til jeres behov, analyserer disse, for at sikre et vidensgrundlag, der sikrer jer at de rigtige ressourcer sættes korrekt op. Dernæst sættes der mål og planlægges, så at vi er forventningsafstemte og sammen kan gennemføre projektet efter projektplanen.

Et nemt og hurtigt skift:

Hos TransSoft gør vi det nemt for jer at skifte IT-leverandør. Vi er flere erfarne konsulenter, som er certificeret i de nyeste Microsoft produkter, og med vores omfattende og højt specialiserede viden kan vi nemt overtage jeres IT-installation.
Vi kan ofte dokumentere en mindre eller mellemstor virksomheds IT-installation på en enkelt dag. Herefter kan vi normalt yde jer support, som om vi havde leveret jeres installation. Det tager ikke lang tid at komme videre! Kontakt os på telefon 98 11 35 66.

TransSoft A/S
Skelagervej 375 L
9000 Aalborg

Tlf.: 98 11 35 66
E-mail: info@transsoft.dk
www.transsoft.dk

Synligt og centralt

Her finder du os